De kracht van

FITTlab.png

FITTlab is een testing en coaching centrum verbonden aan de Thomas More-hogeschool.

Je kan terecht bij FITTlab om enerzijds aan jouw gezondheid te werken en anders jouw prestaties te verbeteren. Of je nu wil werken aan een fittere levensstijl of doelgericht jouw prestaties wil verbeteren, onze FITTcoaches hanteren voor eenieder een aanpak op maat.

Naast het afnemen van testen en opmaken van trainingsschema’s gaan onze FITTcoaches jou ook coachen doorheen het proces. Dat maakt ons typerend binnen de markt. 

Door middel van gerichte coaching heb je dubbel zoveel kans op succes!

Een planmatige en doelgerichte aanpak

Stap 1

Intake

Weten waar je naartoe wil is niet enkel richtinggevend voor jou als persoon maar ook voor onze FITTcoaches. Wanneer je een afspraak maakt bij FITTlab bereid je jouw bezoek voor door het invullen van een online vragenlijst die wij jou bezorgen. Deze lijst wordt samen met jou doorgenomen op de dag van de testing.

Stap 2

Testafname

Op basis van het intakegesprek nemen we bij jou het gepaste testprotocol af. 

Na de test bespreekt de FITTcoach met jou de resultaten en krijg je al een eerste advies om mee aan de slag te gaan.

Stap 3

Coaching en opvolging

De FITTcoach gaat met de testresultaten aan de slag en binnen de 48u na jouw testafneme verkrijg je een trainingsschema op maat via coachbox. Via deze handige online tool beschikt onze FITTcoach over de mogelijkheid om jou doorheen het trainingsproces extra te coachen. 

Na elke periode van 4 weken trainen plan je met jouw FITTcoach een online gesprek in om het trainingsproces op te volgen en indien nodig aan te passen.